Heldenbrot pasta porgandipealsetest pestoga

20 min
kerge
4 inimesele
põhiroog
565 kcal portsjon

Koostisosad:

300 g Heldenbrot “päästetud leivast” pastat (vaata siit)
1 peotäis porgandipealseid
20 g riivitud parmesani juustu
30 g piiniaseemneid (asendada võib ka päevalilleseemnetega)
100 ml oliiviõli
1 küüslauguküüs
1 tl soola
1 tl pipart

Valmistamisõpetus:

1. Pese porgandipealsed hoolikalt ning pane need toasooja vette umbes 15 minutiks likku ning siis lõika väiksemaks.
2. Pane porgandipealsed, parmesan, piiniaseemned, oliiviõli, küüslauk, pipar ja sool blenderisse ning purusta kõik kreemjaks. Kui segu on liiga paks, lisa veel oliiviõli või sidrunimahla.
3. Pane pasta keema ja keeda ca 5 minutit.
4. Sega pasta pestoga, raputa peale veel veidi parmesani ja valmis see ongi!
Naudi!

Toitained portsjoni kohta *:

Energia: 565 kcal
Rasvad: 33 g, millest küllastunud rasvhapped: 5,5 g
Süsivesikuid: 51 g, sellest suhkrud: 11 g
Valgud: 16 g

*arvutamiseks on kasutatud Nutridata keskkonda.
Heldenbrot pasta porgandipealsetest pestoga