Tomatisupp Hülsenreich röstitud kikerhernestega

25
kerge
4
põhiroog
369 kcal portsjon

Koostisosad:

1 peotäis Hülsenreich tomati-basiilikumaitselisi röstitud kikerherneid (vaata siit)
15 keskmise suurusega küpsemat tomatit
1/2 kimp peterselli
2 sibulat
1 spl oliiviõli
1 spl ketšupit (soovitus kasutada ilma lisatud suhkruta varianti)
1 spl tomatipastat
soola, pipart maitse järgi

Valmistamisõpetus:

1. Pane riis vastavalt pakil olevale õpetusele keema (soovitus on kasutada täisterariisi).
2. Haki sibul ja pane pannile õli ning kuumuta keskmisel kuumusel.
3. Haki tomatid ja lisa pannil olevale sibulale.
4. Lisa hakitud petersell (soovi korral võid lisada ka basiilikut), 1/2 tassi vett, ketšup, tomatipasta. Maitsesta soola ja pipraga.
5. Lase supil keema tõusta ning siis keera kuumus maha ja lase ca 15 minutit keskmisel kuumusel podiseda.
6. Pane valmis supp blenderisse või kasuta saumiksrit püreestamiseks.
7. Pane supp potti tagasi, sega sellele hulka riis ja maitsesta soola ja pipraga.
8. Tõsta supp taldrikutesse ja pane supile peotäis tomati-basiilikumaitselisi kikerherneid või vali endale meelepärane maitse meie e-poest (vaata siit)

Toitained portsjoni kohta *:

Energia: 369 kcal
Rasvad: 6,85 g, millest küllastunud rasvhapped: 0,85 g
Süsivesikuid: 73 g, sellest suhkrud: 21,7 g
Kiudained: 12,5 g
Valgud: 10,1 g

*arvutamiseks on kasutatud Nutridata keskkonda.
Tomatisupp röstitud Hülsenreich kikerhernestega