Kirjeldus
Peale oma venna Arthuri kaotust 2015. aastal otsustasid Charlotte ja Josephine luua oma venna järgi nime saanud kaubamärgi ning 2016. aastal sündis Arthur & The Sisters. Arthur & The Sisters tähistab maitsvaid ja käsitööna valminud hommikusöögitooteid.
Nende motoks on: Haara päeva!
Täistera speltajahu* 29%, täistera kaerahelbed* 29%, toor-roosuhkur*, täistera rukkijahu* 12%, tume šokolaad 9% (toor-roosuhkur*, kakaomass*, kakaovõi*, emulgaator: päevalilleletsitiin*), küpsetuspulber (kergitusaine: naatriumvesinikkarbonaat ehk söögisooda, hape: monokaaliumtartraat, maisitärklis*), meresool.
* kontrollitud mahepõllumajandusest
Võib sisaldada soja, muna, piima, seesamiseemnete ja teiste pähklite jääke.
Lisa ise: jogurt (125 g), 2 muna, 3 supilusikatäit oliiviõli, 4 küpset banaani (400 g).
Valmistamisõpetus: võta keeksivorm ja vooderda see küpsetuspaberiga. Eelsoojenda ahi 180 kraadini. Pane jogurt, munad, oliiviõli ja banaanid kaussi ja sega käsimikseriga ühtlaseks. Lisa banaanileiva küpsetussegu ja sega korralikult kahvliga läbi. Vala tainas keeksivormi. Pane vorm ahju ja küpseta 40-45 minutit. Võta vorm ahjust välja ning lase 10 minutit jahtuda. Eemalda keeks vormist ja lase täielikult jahtuda. Banaanikeeks säilib külmkapis umbes 5 päeva või sügavkülmuta see portsjonite kaupa.
Toodetud Belgias.