Kirjeldus
Peale oma venna Arthuri kaotust 2015. aastal otsustasid Charlotte ja Josephine luua oma venna järgi nime saanud kaubamärgi ning 2016. aastal sündis Arthur & The Sisters. Arthur & The Sisters tähistab maitsvaid ja käsitööna valminud hommikusöögitooteid.
Nende motoks on: Haara päeva!
Kaerahelbed* 42%, täistera speltajahu* 38%, täistera rukkijahu* 16%,
küpsetuspulber (kergitusaine: naatriumbikarbonaat, happesuse regulaator: monokaaliumtartraat E336), meresool.
* kontrollitud mahepõllumajandusest
Lisa ise: jogurt (125 g), 2 muna, 3 supilusikatäit oliiviõli, 4 küpset banaani (400 g). Soovi korral lisa 50 g datleid. Valmistamisõpetus: võta keeksivorm ja vooderda see küpsetuspaberiga. Eelsoojenda ahi 180 kraadini ning
lõika datlid tükkideks. Pane jogurt, munad, oliiviõli ja banaanid kaussi ja sega käsimikseriga ühtlaseks.Lisa
banaanileiva küpsetussegu ja sega korralikult kahvliga läbi. Soovi korral lisa tükeldatud datlid või midagi
muud meelepärast ja sega kõik läbi. Vala tainas keeksivormi. Pane vorm ahju ja küpseta umbes 35 minutit. Võta vorm ahjust välja ning lase 10 minutit jahtuda. Eemalda keeks vormist ja lase täielikult jahtuda. Banaanikeeks säilib külmkapis umbes 5
päeva või sügavkülmuta see portsjonite kaupa.
Toodetud Belgias.